Increase your CV's
readability to point out
your main strengths
at a glimpse and catch the
short attention of recruiters

Optimize your CV's
searchability to beat
ATS algorithm and
ensuring compatibility
to the position requirements

Customize the visual and aesthetics
of your CV to distinguish it from
thousands of common looking CVs
received by recruiters everyday
while still complying
to professional standard

What we do

 

 

As certified CV writing professionals, we will bring out the best version of yourself through a customized CV, cover letter, and/or LinkedIn profile, all in english and engineered in the most effective format to maximize your chance of landing an interview. Our CVs are results of rigorous research in recruitment process and consultation with high profile HR professionals, which will certainly give your CV the extra edge over other applicants.

 

Our service is perfect for you if you are currently pursuing the following:

 

Looking for better paying job

Changing career lane

Applying for college or scholarship

Looking for jobs abroad

Showcasing your portfolio as a freelancer

Choose your preference

Veni

  • Fresh Graduate
  • Professional under 2 years of experience

CV

Rp. 320.000,00

Buy

Bundle

CV, Cover Letter,
LinkedIn

Rp. 400.000,00

Buy

Vidi

  • Professional between 2 - 5 years of experience
  • Pursuing the position of specialist / junior manager

CV

Rp. 380.000,00

Buy

Bundle

CV, Cover Letter,
LinkedIn

Rp. 460.000,00

Buy

Smiley face Vici

  • Professional with 5 years of experience
  • Pursuing the position of manager/executive

CV

Rp. 500.000,00

Buy

Bundle

CV, Cover Letter,
LinkedIn

Rp. 580.000,00

Buy
Not Translated
Not Translated

Why choose us ?

 

 

As one of the pioneers in professional CV writing service in Indonesia, we have the expertise and experience in writing exceptional CV that are favored by HR professionals across Indonesia.

 

Your CV will be reviewed, revamped, and rewritten based on our effective CV format which is a result of our research and consultation with  dozens of HR professionals in Indonesia..

 

You can find services out there offering generic cv using outdated, common-looking, or tacky designs.

We provide you with the most updated, industry standard, engineered CV to beat the ATS algorithm and send you to the top of the applicant list.

cv jadi kereen,jadi lebih pede untuk ngelamar2 lagi. Makasih yaaa
- Diary
Ngga nyangka sih ternyata pengalaman kerja gw jadi kelihatan oke juga ya kalau cv nya dibuatin venividicv, padahal kayanya biasa2 aja haha, thanks Gan!
- Pradipta
Berkat mas saya ada panggilan 3 perusahaan bersyukur deh akhirnya saya bisa dapat panggilan walaupun lagi ada wabah corona, semoga venividicv.com tetap jaya. Terima kasih venividicv.com
- Bintang
Menggunakan Jasa Pembuatan CV? Apa Perlu?

Menggunakan Jasa Pembuatan CV? Apa Perlu?

Venividicv 19/09/2020 0
Hi fellas! Mungkin kalian menemukan artikel ini ketika sedang bimbang, apakah perlu mengeluarkan uang untuk membayar jasa pembuatan CV (atau resume). ...
Read More
Cara Mencari Kerja Kekinian 2020

Cara Mencari Kerja Kekinian 2020

Venividicv 30/07/2020 0
Bagaimana cara kalian mencari kerja di masa pandemik ini? Datang ke event job fair tentu bukan menjadi pilihan lagi dengan adanya bahaya pandemi covid...
Read More
Kesalahan-kesalahan Ini Bisa Fatal di CV Kamu!

Kesalahan-kesalahan Ini Bisa Fatal di CV Kamu!

Venividicv 01/06/2020 0
Hi Fellas! Pernahkah kamu merasa panggilan dari perusahaan yang kamu lamar tidak kunjung datang, padahal kamu merasa pengalaman dan keahlian kamu suda...
Read More
Capek Nyari Kerjaan? Yuk Bikin Kerjaan yang Nyari Kamu

Capek Nyari Kerjaan? Yuk Bikin Kerjaan yang Nyari Kamu

Venividicv 26/05/2020 0
Pandemi COVID 19 ini pastinya merupakan cobaan bagi para pencari kerja. Perekonomian yang melambat telah membuat banyak usaha dan bisnis menghentikan ...
Read More
Kena Lay-off Saat Pandemik? Jangan Panik

Kena Lay-off Saat Pandemik? Jangan Panik

Venividicv 23/05/2020 0
Hi fellas!Di masa pandemi ini, tentunya tidak ada yang bisa meramalkan kenyataan yang terjadi pada lapangan kerja pada tahun 2020. Hingga saat ini, su...
Read More